Skottland!

Hejsan min hundvän!

Nu är vi i Skottland,  som ju är trakten för rasen Dandie Dinmont Terrierns uppkomst! Jag baraälskar denna underbara natur med sitt underbara böljande landskap!

Idag har vi varit i Edingburg och jag har köpt mig en underbart fin ullpläd.  Vi har kollat på hur man vävde och faktiskt fortfarande väver dessa underbara tyger i ull som ingår i de fina dräkter ( bland annat kilten) som är ett kännetecken för Skottland. Vi har också sett en massa fina byggnader och kikat runt en hel massa i stans gamla kvarter. Vi träffade på en fin kille på "The mile" som oavbrutet blåste i sin säckpipa.  Bild kommer senare!

Jag har även hållit utkik efter det fina tartar-tyget som förärats Dandien att bära,  men tyvärr inte hittat något. Det hade annars varit kul att köpa en bit! Vi har inte sett några andra Dandierelaterade saker i övrigt heller. Har kikat efter whisky med Dandie på men ej lyckats med det heller. Jaja, vi har ju fler dagar kvar på oss innan vi styr kosan hemåt!

Men oj vad jag nu saknar mina små när jag skriver så mycket om Dandien. Trots att jag har den fina väskan som jag fick i födelsedagspresent av Lina, med avbilder på alla mina egna så hjälper det inte fullt ut!

Här är väskan jag hade med mig!

Tjingeling! Det var allt för den här gången!

22 jul 2015