Mycket på

Hej min hundvän!

Nu är det en hel del som hänt här hos oss.

Ella min söta lilla fodertik, Sjöbolyckans Cruella de Vi som hon heter i stamtavlanl, är hemma hos oss för att snart få sina valpar. Stolt pappa är VIP-Win´s Billy Burn. Ska bli kul att få ha lite russellvalpar igen då det är nästan två och ett halvt år sedan. Vi har också just nu Java, Sjöbolyckans Jowett Javelin hemme för parning. Pappa här blir också Billy. Ser verkligen fram emot även denna kombination. Billy är en riktigt stilig pojk, så det blir spännande att se två kullar efter honom nästan samtidigt.

Vi har ju även varit på Nationel och Internationell hundutställning i Tvååker. Vi hade två riktigt trevliga dagar med många Dandie Dinmont vänner. Övernattade gjorde vi på Skrea strand i en liten stuga. Vi var inbjudna av min valpköpare Anette Almgren. Där hade vi en trevlig kväll med massa prat, skratt och pizzaätande. Stort tack för att vi, Lotta, Marie-Louise och jag samt våra fyra hundar fick natt över.

Så till mina utställningsresultat. Fredag fick vi en ny Champion på kenneln, nämligen min Ginger. Fin kritik med Exellent, ck, cert och C.A.C.I.B och ett BIM som kronan på verket. Prince fick denna dag Exellent med Ck även han fick fin kritik.

Lördagens utdelning blev BIM även denna dag för Ginger och Prince fick Exellent.

De andra hundarna från Sjöbolyckans kennel, Aramis, Amulette, Sixten och Muskot gjorde bra ifrån sig även de med fin kritik och gott uppförande. Tack till alla mina valpköpare som ställer sina fina hundar och gör reklam såväl för rasen som för min uppfödning. Bernard med matte Anna som var på utställning för första gången dessa dagar slog till med ett recervcert och trea bästa hane på lördagen. Aqua med matte Annelie tog sitt andra cert på lördagen.

Stort grattis till oss alla och alla våra fina hundar. Väl mött snart igen!

Lite bilder kommer nu här nedanför.


Ginger och jag fredag

Ginger BIM. Här blir hon Svensk utställningschampion. och BIR-hunden


BIR & BIM Lördag


Ginger och jag - Amulette och Lotta på fredagen


Lotta och Amulette fredag


Amigo och Christer fredag


Aramis och Marie-Louise fredag


Bernard och Anna fredag


Sixten och Christer fredag


Muskot och Håkan lördag

 


Aqua och Annelie, jag och Ginger som blev bästa tik lördag.


Prince och jag fredag


Öppenklass hanar på fredagen


Öppenklasskillar lördag


Trevligt vid ringside lördag

Ett stort tack till fotograferna Tobias, Bosse och Ann-Sifie.

 


På Skrea strand med vår övernattningsvärd Anette och hennes Jack Russell Zally.

Detta var allt från våra två dagar i Tvååker.

Tjingeling på er alla goa dandievänner och alla andra hundvänner.

10 jul 2016