My Dog 2016

Hejsan min hundvän!

Nu äntligen kan jag göra detta inlägg om utställningen i Göteborg. Ibland räcker tiden bara inte till och så har jag väntat lite på bilder från Tobias Cederström. Tack till honom för att jag får använda dem.

Resan till Göteborg gick tidigt lördag morgon. Väl framme och på plats blev det en del väntan. Domaren för dagen var inte riktigt nöjd med hundarna som ställdes, därav resultaten. Både Prince och Candy fick Very Good. Jag tycker dock inte att denna kritik är riktigt rättvis! Prince är inte alls en knubbig hane, utan en lahom stor pojk på 10 kg och Candy har inte dvärghundsbetonat huvud utan är en liten tik helt innom ramen för rasstandarden. Hon väger nu 8,2 kg

Söndagens domare var mera givmild eller tyckte bättre om mina små än den som dömde på lördagen.
Här fick Prince Exellent med ck, Cert och reserv-cacib och Candy fick Exellent med ck och reserv-cacib. Båda med en rättvis kritik.

Denna dag hade jag även en uppfödargrupp som fick HP , med en kritik som lyder: Homogenious breedgroup, Exellent pigmentation, Good quality the coat, Good fronts, I would like a little more drive in rear, It´s a good group. Detta gav ett HP!
Domare: Navarro Guisado C


Foto: Tobias Cederström

I finalen blev vi avtackade i första gallringen. Men det är alltid lika roligt att visa Dandisarna i finalringen.

Nedan kommer blandade bilder på Prince, Candy, Aramis, Sixten och Amigo. Tagna både lördag och söndag.Håll till godo och njut av denna underbara hundras!

Bilden på uppfödargruppen i galleriet har Bo Andersson tagit, resterande är från familjen Cederström

 

 

Det var allt för den här gången!

 

16 jan 2016