My Dog 2015

Hemma efter supertrevliga dagar i Göteborg!
Körde som vanligt fel när jag skulle ut till Västra Frölunda för att hälsa på Bosse, Eva och hundarna Zigge och Aramis. Aramis är en valp från mig med Liah som mamma och Zigge som pappa. Detta var även platsen för min övernattning under vistelsen i Göteborg! Tack och bock för denna gästvänlighet. Vi hade det mycket trevlig tycker jag.

Så till själva My Dog.
Jag skulle ställa två hundar, Liah och dottern Wella och Bosse skulle ställa Aramis. Vi kom ganska tidigt på plats på måndagen och väntan blev lång. Men till slut var det dags för Dandisarna. Först ut för Aramis och en annan valp från mig som heter Sixten. Han bor hos familjen Cederström i Karlskrona. Aramis blev bästa han-valp och Sixten kom tvåa. Han är inte riktigt lika färdig i kropp och päls men han har tiden för sig och är en hund som kommer att synas framöver på utställningar runt om i landet.
Där efter var det Wellas tur och det blev ett HP på henne. Så nu stod det mellan syskonen och Aramis blev BIR-valp denna dagen.
 Aramis i ringen!

Dags för Liah som gick väldigt fint i ringen och valet var svårt men hon fick till slut Exellent med CK.

Nästa dag fick valparna tvärt om, det var väl rättvist. Ska bli roligt att följa dem framöver.
Så fick Liah sitt championat som vi sett fram emot. Jag hade hotat lite om att det var sista chansen på denna utställningen sen skulle vi strunta i om hon blev det eller inte!
Jag är i vilket fall superglad för att nu kunna titulera henne SUCH VIP-Wins Julia. Ett stort tack till Lotta och Kalle för att just vi fick köpa denna underbara tik. Supermorsa som hon är har hon nu 14 valpar efter sig och vi hoppas på några till.

 Nybliven Champion!

 BIR O BIM

Vi träffade även många människor som var nyfikna på vår underbara ras. Bland annat en familj som återkommit för tredje året i rad. De satt både länge och väl och gosade med Zigge, Aramis, Liah och Wella.
Jag hoppas verkligen att det kan komma en dandie till denna mysiga famil. Den skulle få det hur bra som helst.


Det var allt för den här gången!
Hoppas att jag får lite fler bilder från dem som plåtade på utställningen, då kommer ett inlägg med dem!

7 jan 2015