Helgtur till Danmark!

Tjingeling min hundvän!

Helgen som gick tillbringades på ön Fyn, Danmark. Staden vi besökte heter Svendborg och var säte för danska terrierklubbens utställning x2. Mitt resesällskap var en av mina bästa vänner nämligen Jessica. Vi for iväg i Bobby vid lunchtid på fredagen och efter några stopp på vägen kom vi fram på  kvällskvisten. Charlotte som mötte oss på den iordningställda Campingen hade ordnat med mat åt oss. Vi fick då även träffa Goa Mille som är Charlotte' S hund från mig samt Vibeke och Ulla-Britt och deras hundar. En helt perfekt och trevlig kväll avnjöts i det fina vädret.

Efter en natts sömn var det så dags för utställning. Det var varmt och soligt och väntan blev lång! Men det var väl värt att vänta då Ginger blev BIR o, dansk champion. Jessica ställde Tintin och han fick denna dag ett very good. Iza mitt hjärta fick det samma även hon. Men hon skötte sig fint och det gjorde även de andra två.

/dsc_0725-2.jpg /dsc_0728-2.jpg/dsc_0749-3.jpg/dsc_0741-2.jpg/dsc_0756-2.jpg/dsc_0758.jpg

Efter utställningen blev det samkväm i goda vänners lag. Iza's uppfödare hade ordnat med mat och att vi fick träffa syskonen till min Iza. Vi firade även deras 1-årsdag med käka och tårta med en sealyham på. Tack till alla inblandade för en trevlig eftermiddag och kväll.

/dsc_0770.jpg/20180721_194956.jpg

Så till söndagens utställning. Här behövde vi inte vänta lika länge innan vi skulle in. Jessica ställde TinTin till ett Exellent med Ck och Cert. Finfin kritik fick han av domaren        .

Ginger fick även hon Exellent, ck och ett Danskt klubbcert denna dag. Denna dag gick det även bättre för Iza som fick Exellent. Hon gick så fint i ringen trots värmen och att hon var trött efter gårdagen.

Sedan var det dags att packa ihop och säga hej då till dem som var kvar i Svendborg. Goaste avskedet fick nog Pia av Iza!

/20180722_132759-2.jpg

Väl mött igen i framtiden.

 

Tjingeling och det var allt för den här gången!

 

24 jul 2018