Vilken helg!

Hejsan min hundvän!

I fredags bar det av mot Stockholm med ett uppehåll hos en fotograf får plåtning av Prince, Wella och Amulett. Det var en upplevelse att få se hur denna skickliga fotograf arbetade. Ser med spänning fram emot att få se resultatet.

Sedan bar det vidare norrut för inkvartering på hotell Memory. Här laddade vi inför utställningen som Östsvenska Terrirklubben ordnat på lördagen. Vi, jag, Lotta och Marie-Louise och hundarna Prince, Wella, Ginger, Amulette och Aramis hade det väldigt bra på hotellet. Vi beställde upp roomservice så hundarna slapp att vara ensamma.

Så till utställningen som förlöpte fint. Amulett gjorde en storslagen debut med bästa valp 4-6 månader med fin kritik samt Hp. Hon gick vidare till BIS-valpfinal där hon drog hem ett storslam och vann! Kul som bara den för både mig som uppfödare och Lotta Berglund som ägare. Grattis Lotta!

Så till mina hundar som fick fin kritik och placering på Ginger som Bästa tik, Exellent, ck, Cert och ett BIM. Wella fick Exellent med ck och blev 2:a bästa tik med ett reserv-cert. Prince fick Very Good. Och Aramis som var här med Marie-Louise fick ett Exellent. Alla hundarna skötte sig väldigt fint och var så duktiga.


Aramis


Wella i finalen för bästa unghund totalt! Ingen placering här.

Vi hade en toppendag. Något trötta for vi hemåt med ett mycket trevligt stopp i Rönninge hos Gerd Jerverius. Vi fick lite färdkost i form av en god fiskgryta samt semla och kaffe till efterrätt. Stort tack Gerd för en trevlig stund. Synd vi inte kunnde stannat längre. Fortsat färd hemåt med stopp för tankning av både bil och resenärer. Själv var jag inte hemma förän vid kvart i tolv. Då var det till att hälsa på de glada hundarna som varit hemma. Svårt att komma till ro efter dena superdag så sov jag väldigt dåligt och vaknade med huvudvärk. Tur jag kunde slappa idag.

Är så glad och nöjd med denna tur till Stockolm och vil härmed säga tack till Lotta och Marie-Louise för trevligt sällskap. Vi har så kul tillsammans. Kram till er.

Detta var allt för den här gången!

Tjingeling....

6 mar 2016