Valpar som flyttat!

Hejsan alla mina hundvänner!
Nu var det ett tag sedan jag skrev något här så nu har det hänt en del.

Ytterligare en av Chili & Chesters valpar har hittat ett hem.
Nämligen hos Martina, där han ska få träna agility och tävla så småningom.
I den familjen bor även halvbrodern Hummer och hans pappa Bennie. Båda de hundarna är från Sjöbolyckans kennel.


Nästa valp som åkte till sitt nya hem var Bejeweled Blitz som är en av Holly o, Prince valpar. Han ska heta Viggo och bo i Älta, Stockholm hos familjen Nord. På bilden nedan är det Molly och husse Fredrik som hämtar hem honom. Nästa bild är på hela familjen Nord.

Att nästa hund fick flytta till Stockolm även den tycker jag är extra roligt. Han ska nämligen bo på kennel Spindrifts som innehas av Ingrid Roos. Hon fick ta bort sin gammeltik och saknaden för Nettie blev för stor, så det fick bli ett nytt litet Dandieknyte i lilla peppartiken Wonderland Epic, numera Masja.

Sedan var det dags för minstingen av Liah´s valpar att flytta. Blir först till Vaggeryd där han får bo hos hela familjen Johansson till att börja med. Flyttar sedan med matte Rebeckah till Jönköping. Här har man sett fram emot att få ta hand om lilla Words Of Wonder, med tilltalsnamnet Happy, må ni tro!

Och till sist, sista Chilivalpen som vi här nu kallat för Killen.
Min egen dotter Emelie blev så förtjust i honom när hon var hemma och passade våra hundar att hon ville ha honom. Så det blev bestämt att när hon kommer nästa gång tar hon honom med sig till Linköping.
Vi får återkomma med vilket namn han får av henne.

Nu har vi tre JRT kvar efter Tilda och Bennie. En senapshane och en dito tik efter Holly och tre senapspojkar och en pepparflicka efter Liah. Så blir du sugen på ett eget litet knyte tveka inte att ta kontakt för mer information.
Det var allt för den här gången!

 

 

 

25 jul 2014