Trippledogshow

Hejsan alla mina hundvänner!

Nu har helgen äntligen varit som vi väntat så länge på.
Hundutställning i hela tre dagar och husvagnsliv på Björkhaga camping.

Vi har haft varma soliga dagar och söndagen inleddes med åska och regn och avslutades hastigt med ett värmeslag på mattes älskling Joar. Och för er som nu undrar, Joar mår nu som vanligt igen. Men vilken pärs, detta vill jag aldrig vara med om igen. Jag har även hunnit med att stå i Dandieklubbens rasmonter lite varje dag! Träffat på många som blivit nyfikna på rasen och några som redan viste vad det var för en ras. Sammanfattat- mycket trevligt!

Så till resultaten för mina två pälsklingar. Ginger Exelent alla dagar, ck i två av dem och ett reserv CACIB.
Joar fick också han Exelent i dagarna tre och sopade hem två Certifikat och blev tvåa bästa hane efter en nybliven Championhund från Norge en av dagarna! Jätteroligt!! Jag får nästan lite blodad tand. Fredag och Lördag hade jag en handler på Ginger som heter Maria Karlsson. Lördag fick även Joar gå i ringen med handler Jessica Björk. Ett stort tack till dem båda för hjälpen.  Söndag hör och häpna gick jag själv med bägge mina små!
Nedan kommer ett urval av bilder som min alldeles egna fotograf tagit. Hon dök upp på lördagen.
Tack för dessa bilder Lina Källberg/Jonsson.

Står jag bra så här tro! Undrar Ginger!


Är det bra så här Jessica frågar Joar sin handler.

Så till campinglivet. Vi har varit ett härligt gäng Norska och Svenskar som grillat, ätit gott och pratat mycke hund och annat tillsammans! Mycket trevligt arangemang. Lotta fick låna min Joar sista natten då Ginger gått in i höglöp, vad tror ni han gör när han får sova borta? Jo, han kissar i sängen, mattes pissejoar! Men det löste sig det också. Tack till Lotta för att du stod ut med min buspojke.

Kram till alla er som var där, nya som gamla vänner!!!
Det var allt för den här gången

4 aug 2014