Tånga Hed 2016-10-01

Hejsan min hundvän!

Helgen som gick var vi på utställning i Vårgåda, Tånga hed. Jag hade med mig Prince, Wella, Holly och Liah. Vi åkte tillsammans med Ludde och lilla söta Dixie och deras matte Lilian som var på utställning för första gången med dessa hundar. Vi mötte upp Lotta och Marie-Louise med Amulette, Åckasia, Åcke och Frida i Jönköping för vidare färd mot Vårgårda. När vi kom fram och hade packat ur bilarna så träffade vi på Bosse som kom ut på parkeringen. Väl inne i hallan träffade vi Eva och Aramis samt hela familjen Cederström och deras hundar Amigo, Sixten och lilla Timmy samt Jonna och hennes mamma Gudrun. Vi var ute i god tid så vi skulle hinna med att förbereda alla hundarna, kamma, borsta och göra dem fina. Det fanns även tid att fika lite innan själva utställningen började.


Här är det Hollys tur att bli ompysslad.

Alla Hundarna skötte sig så fint under hela dagen. Jag hade även en Avelsklass på Liah och en uppfödargrupp. Dessa båda fick HP och fick således gå in i finalringen. Ett riktigt stort tack till er alla som hjälpte till med mina hundar och ställde upp med era egna i grupperna. Tack även till Tobias som tagit fotona.


Avelsklass: Liah, Prince, Aramis, Ludde & Amulette.

Nedan ser ni bilder på de vuxna hundarna som deltog. Saknas gör valparna Timmy Och Dixie. Orsak, fotografen ställde Timmy.

4 okt 2016