Rapport från valpköpare!

Hej!

Bara 2 år gammal tar min Jack Russell Terrier Sjöbolyckans Singer Gazelle både Agility och hoppchampionat under år 2015 ! Vilket är en bedrift med så hård konkurrens i klass 3 small som det nuförtiden är. Dessutom fick vi förfrågan om att vara med i ett lag som heter " Småstjärnorna" . Gazelle och jag tävlade i deras lag på SM i Linköping 2015. Riktigt skojigt, hon skötte sig bra, men tyvärr så diskade sig laget. Gazellen har dessutom kvalat in till SM 2016 i Växjö. Jag är så stolt över min lilla hundflicka dotter till min första Jack Russell Terrier Rassel som på sin tid var en fantastisk agilityhund. 2 ggr tog han agility championat och 2 ggr hoppchampionat, medverkade under många SM, placerade sig som bäst individuellt på 3:e och 9:e plats. Med sitt lag "Quattro di Cani" så kom de på en 3:e placering som bäst. Låg alltid bland de 10 bästa på "Årets agilityhundlista" ända fram tills han blev skadad av att ha ramlat ned från balansen. Efter det blev han aldrig riktigt lika snabb, trots rehab. Gazellen har mycket från sin pappa, men många fina saker efter sin mor Sjöbolyckans Chili Piri Piri!

Kram Carita

 

Nu vill jag som uppfödare gratulera Team Gazellen till dessa finfina resultat och önskar er stor lycka till i framtiden!

Jag har varit och tittat på ett par tävlingar med Gazellen och det är så spännande må ni tro. Jag är otroligt stolt över er och att ni gör reklam för mitt kennelnamn. // Janette

1 mar 2016