Mina små lyckopiller!

Hejsan min hundvän!

Nu är det dags för lite uppdatering och nya bilder på mina små lyckopiller igen. De har nu hunnit med att bli 6 veckor gamla och de har varit på sin 1:a biltur, faktiskt två stycken redan för igår var vi nere hos min fotograf Lina och tog 6 veckorsbilder. Tack för dessa fina foton vi i detta blogginlägg kommer att få njuta av. Dessa bilturer gick superbra, valparna skötte sig galant. 1:a turen gick till Hakarp där Amulette fick hälsa på i sitt nya hem. Nu vet hon hur där ser ut och känner igen sig sen när hon kommer att flytta dit för alltid. Egentligen vore det helt perfekt om man kunde göra så med alla valpar, men det går ju inte!

De äter nu bra men har varit lite lösa i magen. De leker för fullt och har börjat att få träffa de andra vuxna hundarna här på kennel. Önskar jag haft kameran i närhetetn när Wella fick komma in till dem. Hon var så mjuk och fin. Satte sig först så de fick lukta, lade sig sedan så de fick komma nära och när en av valparna bet henne i örat väntade hon tålmodigt på att den skulle släppa. Först då gick hon i väg. Min goa lilla Wella, detta bådar gott för framtiden!

Nu bilder på de små!

 

Detta var allt för den här gången!

Föresten en sak till! I helgen kommer det valpspekulanter och tittar både lördag och söndag. Ska bli spännande och se vad de tycker om mina små! Tjingeling!

20 nov 2015