Jag är bränd!

Hejsan min hundvän!

Igår (lördag) var jag iväg på hundutställning igen, jag som inte ens gillar hundutställningar! Men man är väl inte sämre än man kan ändra sig? Eller hur???
I vilket fall som så var vi i Tvååker, jag, Lotta, Margaretha och Mona med hundarna Billy, Wella, Ginger, Prince och Bullen. Vi anlände i god tid och fick en bra plats vid ringside. Bo och Aramis mötte vi upp i kön på vägen in så vi satt allihopa tillsammans. Efter en liten stund kom valpköpare till mig, Ann-Sofie och Håkan för att titta på alla Dandisar, träffa Muskots bror med husse och alla andra som var där. Mycket trevligt att ni kom.

Det var ganska många hundar före oss, men då fanns det ju gott om tid att kamma igenom alla hundarna så de skulle vara så fina som möjligt. Vi hade en härlig stund i solen i väntan på vår tur.

Hunden det gick bäst för denna dag var min goa Wella som fick Exellent med ck, Cert och BIR! Så det blev att vänta till eftermiddagens finaler. Den tiden fördrev vi med en rundvandring bland försäljare och inköp av god glass, sedan mera väntan. När det började att dra ihop sig så flyttade vi till finalringen och lite mera väntan. Då bestämde vi oss för att äta grillspett med potatissallad, det var gott att få lite mat i magen. Så började då finalen. Ytterligare väntan tills det var dags för oss i grupp tre. Det var många hundraser som tagit sig ända dit. Här blev dock konkurensen lite väl stor och Wella blev utrensad i första omgången. Men, men, det är alltid roligt att visa upp mina fina Dandisar, det är ju en sån härlig ras, väl värd att visa upp! Sedan packade vi ihop våra pinaler och for hemmåt, mycket nöjda och väldigt trötta! I allafall jag, och mycket solbränd, röd som en kokt kräfta! Det bränner, kliar och svider kan jag meddela.


Wella förbereds

Wella glider fram


Wella fick Cert och blev BIR! Jiippie!!!


Prince förbereds

 
Prince och domare Christophe Coppel


Prince och jag


Ginger och jag


Aramis för granskning med husse Bosse


Bullen och jag


I väntan på finalen

Tack till Ann-Sofie Borisson Fallgren, Lotta o Margaretha för foton till detta inlägget!

Det var allt för den här gången!

12 jul 2015