Flera valpar som hittat hem!

Hejsan alla mina hundvänner!

Nu börjar det att tunna ut bland valparna här på kenneln.
En av dem som nu har hittat nytt hem är Jrt-killen Max Goofy "Goffe" som nu bor i Skillingaryd hos nya husse Anders, matte Linda och barnen Alicia och Tilda. De bor inte långt borta så jag kan hälsa på Goofy nästan när jag vill. Han kommer eventuellt att ställas ut så småningom och det ska bli så spännande. Han har redan gått sitt första viltspår som han klarade galant. Linda kommer att träna viltspår med honom. Ha ett bra och busigt liv i din nya familj Goofy!

 

Nästa hund ut är lilla söta "Nova", Sjöbolyckans Magica De Spel som flyttat till Sexdrega utanför Svennljunga. Där bor hon nu med alla katter, höner och diverse andra djur med nya matten Anette Almgren.
Anette tycker detta är spännande då det finns så mycket i linjerna bakom Nova som hon tidigare haft i sina JRT´s.
Vi önskar Nova ett fint liv tillsammans med nya matten!

Nummer tre är en Dandie vid nya namnet Aramis, i papprena står han som Sjöbolyckans Puzzle Adventures. Denna stiliga gosse har flyttat hem till sin pappa Zigge, Fairmac King Of Heaven. Nya husse och matte var här i måndags 1/9 och valde mellan två likvärdiga gossar. Valet var mycket svårt, matte Eva satt länge med var och en i knäet för att verkligen känna in vilken som skulle passa bäst. Hemma i Västra Frölunda finns också katten Tessan som får bli en ny kompis till Aramis.
Husse Bosse tycker att det ska bli spännande att få vänstervarva lite igen med en ny Dandie Dinmont. Därför säger vi lycka till i ringarna i framtiden och ha ett riktigt bra liv tillsammans. Vi ses i och vid ringside!

Den senaste flytten som gjordes idag (3/9) var Sixten. Detta var den sista av Holly & Prince valpar. Sjöbolyckans Zuma Blitz hamnar i Karlskrona hos familjen Cederström. Husse Christer är utställningsintresserad så Sixten får vi förhoppningsvis se mycket av i framtiden. Han har redan pluggat på trimbeskrivningen och undrat en del hur olika saker ska trimmas. Detta ska nog gå riktigt bra med det intresset. Matte Marina har sin Jrt Thore som också ställs ut. Dessa parhästar önskar vi en fin framtid tillsammans med husse och matte. Stort lycka till i ringarna framöver och väl mött då och då!

Detta mina vänner handlade om valparna som flyttat till nya hem.
Vi på Sjöbolyckans kennel önskar alla våra små och deras nya ägare ett roligt och innehållsrikt liv tillsammans!

 

3 sep 2014