En mysig helg på Tjörn med Dandiepromoting i Skärhamn

Hejsan min hundvän!

Helgen som gick genomfördes i goda vänners lag samtidigt som vi firade ett år med Dandie Dinmont vänner. Det är nämligen ett helt år sedan vi tryckte på knappen och publicerade sidan för alla att beskåda. vi kan ju bara konstatera att det varit ett hellyckat år med hela 86 nya som gamla vänner. Så ett stort grattis på ett-årsdagen till oss alla so är med i nätverket.

Eftersom resans syfte bland annat var att promota Dandie Dinmont som ras så börjar jag berätta om Lördagens tur till Skärhamn. Vi gick en runda bland försäljare och utställare då det var hantverksmässa i samhället. Vi blev stoppade åtskilliga gånger av folk i alla åldrar som undrade vilken ras det var. Vi berättade ju gärna förståss. I nätverket har vi ett visitkort för vår hemsida och dessa delade vi ut massor av. Vi fick nästan slut på kort, men nya är beställda.

Thomas, jag, Lotta, Eva, Bosse och Marie-Louise. Hundarna som var med är: Ginger, Candy, Amulette, Wella, Aramis och Frida.

Så till fredag kväll som ägnade åt lite planering för kommande år i nätverket. Bland annat nästa års träff då vi hoppas på lika god uppslutning som årets träff i Tånga hed. Vi gjorde även en  lista på oss som är med, ej helt komplett än men den kommer att skickas till alla vänner så fort den är helt klar. Så lite god mat och dryck på det förståss!

Vi gick sedan en promenad på kvällen, nedan bilder från den.


Bosse paparazzi med teleobjektivet på!


Så tillbaka till vad som hände på Lördag kväll då vi efter en underbar måltid gick en "konstig" promenad i fårhagen! Här var det olika konstföremål utställda i omgivningen och runt om betade fåren. Här fanns bland annat ett jättehuvud som fascinerade mig mycket. Nedan bilder från den promenaden.

Kanske början på ett spindelnät?!Titta så små de är Lotta och Bosse som står bredvid huvudet av Anna och blickar ut över havet.

Utsikten vi alla beskådade väldigt hänförda!
/huvud-anna-olika-vinklar-1a.jpg

Fåren som betar framför ett av konstverken.

Lotta och Bosse bekantar sig med fårhagens invånare.

Thomas på väg ner från kullens topp.

Kalle, Marie-Louise, Bosse något skymd samt Eva och hundarna Aamis och Frida.

Ett något morbidt konstverk, kanske! men ändå!

Ett stort tack till Eva och Bosse för en helmysig helg med god mat och många trevliga samtal och många skratt!

Detta var allt från vår resa till Tjörn.

20 jul 2016