Det regnar Dandievalpar!

Hejsan alla mina hundvänner!

Liah fick natten till den 21/5  4 senapshanar och 3 peppartikar. Mamma och valpar mår bra. Pappa till valparna är "Zigge" Fairmac King Of Heaven.
Denna kombination har varit bestämd sedan My Dog 2013 då jag frågade Zigges husse om Zigge fick bli pappa till Liahs nästnästa kull. Jag hade ju redan då bestämt att använda min egen Bullen på nästa.
Men ja visst får han det svarde Bosse som husse heter. Det ska bli väldigt spännande.

Sagt och gjort i mars när Liah började löpa så gjordes planerna upp. Tyvärr blev det lite krångligt eftersom Tilda min Jack Russelltik som skulle valpa på helgen, gick en hel del över tiden och höll på att göra så vi missade Liahs höglöp. Men det löste sig som så att Zigge fick skjuts hit till Liah i stället. Han kom i princip bara innanför grinden till vår trädgård så satt de ihop. Snacka om perfekt parning. De var så duktiga så! Nästa dag ville inte Liah mer så Zigge och Bosse åkte hem. Så var det bara att vänta och hålla tummarna.

Liah visade ganska snart att hon var dräktig vilket jag ringde och berättade för Bosse som blev väldigt glad över nyheten.
Liah var beräknad till den 26:e men överraskade oss med att klämma fram den första redan innan tolvslaget till den 21:a.
Hon fick sedan 4 valpar på 45 minuter och alla 7 på 2½ timme. Sedan var både Liah och jag trötta.

 Liah Zigge

Det var allt för den här gången!

26 maj 2014