Den stora flytten!

Hejsan min hundvän!

Idag har det varit väldigt hektiskt. Tidigt upp, äta frukost och fixa med valpar och hundar samt städa av i köket och i valphagen. Klockan halv 10 skulle nämligen första leveransen av valp ske. Jag hann dock med att bada, klippa mössa, nos och underlinje på Tintin inför morgondagens vänstervarvande i Hässleholm.

Linda kom med barnen Hilda och Selma på utsatt tid. Pappa Michael i familjen blev tvungen att jobba och sonen Theo var hemma hos mormor och morfar. 

Först blev det lite kel och gos med valpar och vuxna hundar. Därefter dags för pappersarbete. Det är verkligen mycket papper som ska vara i ordning när man säljer en valp. Sedan blev det en stund för information och frågor. Där efter dags för avfärd mot Lidköping som blir Doris nya hemmet! Ha ett bra liv lilla söta Sjöbolyckans Inka Inti. Men lite fotografering innan avfärd han vi också med!

/20190518_222411.jpg /20190518_223106.jpg

Efter detta tog jag en paus i soffan i väntan på nästa familj. Vid tolvtiden dök de upp efter en lång resa som startade i Köpenhamn. Sjöbolyckans Machu Picchu  blir härmed en dansk Dandie. Denna familj består av mamma Mona, pappa Morten och barnen Alfred, Konrad och Augusta.

/20190518_222255.jpg /20190518_222336.jpg

Pappa och Augusta  var hemma och fixade lite i trädgården för att valpsäkra den inför hemkomsten. Jag har fått en liten vink om att han kanske ska heta Simba. Men detta är inte riktigt bestämt än så vi får se. Även här blev det kel med valpar och vuxna hundar. Pappersarbete och frågor/information klarades också av smidigt. Jag hade förberett det mesta för att underlätta. Farväl till valp nummer två! Ha ett bra liv!

Här blev det nu lite tid över för att bada, föna och fixa till Iza inför morgondagen. Nästa köpare skulle komma ca halv tre.

Paret Theo och Ina kommer från Stockholm på utsatt tid. Nu är det lätt att hitta rätt valp när det bara är två kvar. Gosa lite med valparna och de andra även här innan pappersarbete. Nu har jag fått rutin på detta så vi klarade av allt snabbt och avslutade med fotografering i trädgården innan Kasper for hem med sin nya husse och matte. Lev väl lilla Pet'en Itza.

/20190518_222209.jpg

Nu har jag verkligen flyt i att leverera valpar! Gick på löpande band idag.
Efter detta var det så dags för fina lilla Smilla att bli finare inför Hässleholm i morgon. Sedan kom Thomas hem med mat. Hungrig som en varg satte jag i mig en hel kebab.

Sedan är det ju så att Candy ska tillbaka till Jessica och Nicke på kennel Bellives i morgon. Så jag kände mig lite tvungen att fixa till även henne! Denna valpkull har verkligen tagit på pälsen, hon blev nästan kal lilla Candy. Men vi får hoppas de blir nöjda med detta i alla fall. Hon har ju normalt sett en bra päls så den kommer nog snabbt tillbaka.

Detta var allt för den här gången.

18 maj 2019