Bilder från My Dog och livet i allmänhet!

Hejsan min hundvän!

Nu var det verkligen länge sedan jag var inne och skrev något här. Det beror på att jag inte mått så bra under en period. Lite mer om det nedan.

Vill nu i alla fall visa min ljuvliga Candy från utställningen i Göteborg. Dessutom bilder på hundar som är från min uppfödning enskilt och i uppfödargruppen. Jag vill rikta ett stort tack till Bosse, Christer och Lotta för hjälpen med gruppen. Samt att ni ställer era fina hundar. Ett tack till Tobias för fina bilder. Ni är alla guld värda!


Sjöbolyckans Candy Crush Saga "Candy"           Foto Tobias Cederström


Sjöbolyckans Puzzle Adventures "Aramis"          Foto Tobias Cederström


Sjöbolyckans Zuma Blitz "Sixten"                      Foto Tobias Cederström


Sjöbolyckans Lucky Ginger Amulette " Amulette"    Foto Tobias Cederström

Nedan en av mina fina uppfödargrupper för bedömning.


I finalringen!                                                   Foto Tobias Cederström

Timmy i ringen för förhandsgranskning

Sjöbolyckans Otello Af Verdi "Timmy" Ursäkta bildkvaliten, tagen med min mobil!


Sjöbolyckans Otello Af Verdi "Timmy"               Foto Tobias Cederström


En trött Amulette                                            Foto Tobias Cederström

Jag var även en sväng på plan två och kollade in Sjöbolyckans Blue Angel Af Calle "Zally" som tävlade i Nosework! Riktigt duktig var hon men klarade inte alla momenten denna dagen. Det gick bättre resten av helgen. Jag kan ju inte alla termer i denna tävlingsgren. Men hon fick nått diplom och jag tror hon blev uppflyttad. DEt de ska göra är att markera en på förhand utplacerad doft som är aplicerad på en liten tops eller sudd.

Av olika anledningar som jag inte går in på här så har jag grubblat en del på vad jag håller på med och om det är värt det. Jag har lagt ner mycket tid, omsorg och pengar på rasen Dandie Dinmont som jag ju mer och mer gått över till. Ni som känner mig vet att min uppfödning startade med Jack Russell. Jag har nu ingen JRT hemma utan bara två tikar ute på foder. Dessa har jag en kull var att ta på och tanken har varit att avveckla JRT och sattsa på DDT. Här hemma har jag fyra Dandie Dinmont-tikar. Utöver dem har jag en som tillfälligt bor hos min moster och två tikar som sålts med bibehållen avelsrätt. Jag har även två ljuvliga killar hemma och några med bibehållen avelsrätt ute på bygden. Som ni förstår så är det en stor satsning jag gjort. Min tanke har varit att enbart satsa på DDT. Men just nu vet jag inte vad jag håller på med. Tror nog att alla uppfödare känner så mellan varven och jag hoppas innerligt att jag snart är på banan igen.

Det var allt för den här gången!

25 jan 2017